За къщата

Вила „Антик“ се намира в село Гърмен, непосредствено до село Огняново – един от най-известните СПА курорти в България. Мястото е планински район заобиколено от четири планини Пирин, Родопи, Славянка и Стъргач, благословено с лековита минерална вода .В близост до вила „Антик“ има културни и исторически забележителности като античния град Никополис ад Нестум, архитектурния резерват Лещен е на 7км. и Ковачевица на 12км. Град Гоце Делчев е на 5км.,а гръцката граница е на 20км. от къщата.Световно известния ски курорт Банско е на 50км.

Вила“Антик“ е перфектното място за Вас и Вашите приятели.Къщата е просторна с модерен дизайн и стил, цели да задоволи нуждите и на най-взискателните гости,които ценят архитектурната идентичност,луксозната и същевременно удобна обстановка и красота.
Къщата за гости „Антик“ е построена на терен с площ 2дка., като къщата е 550кв.м. Тя е на два етажа разполага с напълно оборудвана кухня с барплот, трапезария и хол с камина на био етанол,интернет достъп,кабелна телевизия, караоке система за купони,има 4 спални и 1 апартамент,всеки от тях със собствена баня, тоалетна, тераса и телевизор. Децата са добре дошли, къщата има бебешки кошарки и детски легла. Двата гаража,както и паркоместата в двора на къщата, допринасят за сигурността на нашите гости. Подарете си едно незабравимо усещане за уют,комфорт и топлина.

Подходяща е за 10 човека.

Цена за цялата къща е 450лв на вечер.